Haljine za mame i ćerke – savršene kombinacije za novu sezonu

Haljine za mame i ćerke – savršene kombinacije za novu sezonu

Haljine za mame i ćerke ne izlaze iz mode! Moderne mame su pronašle ovaj vrlo zabavan način da se igraju sa svojim devojčicama. I to ne samo u svečanim prilikama već i svakog dana.

Haljina je prvi komad odeće koje devojčice od najranijeg uzrasta prepoznaju kao nešto lepo. Tačno znaju da su lepo obučene i vidi se u njihovom držanju da se osećaju posebno.

Neke mame svojim ćerkama ne oblače samo haljine za posebne prilike. Polako uče svoje devojčice da se doteruju za sebe. Uče ih da haljinicu nose kako bi same sebi bile lepe u bilo kojoj prilici i bez posebnog povoda.

A devojčice, naravno, samo posmatraju i upijaju naše ponašanje. Mama im je model koji vrlo brzo i lako nauče da oponašaju. Onda dolaze tetke, vaspitačice, drugarice – kod svake uoče nešto što im se dopadne i počinju da grade svoj stil. I u odeći koja im se sviđa, a i u svemu ostalom.

PamuKlik haljine za mame i ćerke

PamuKlik haljine su nastale kao haljinice za devojčice. Neke haljinice su birale mame a neke su birale i devojčice same. Na našem sajtu postoji mogućnost izbora boja za svaki deo haljine. Koji god model da izabere, devojčica može jednostavnim klikom da ga oboji kao bojanku. Nakon toga je dovoljno da joj izmeriš samo dve mere (obim grudi i dužinu haljine).

Osim veličina za devojčice, PamuKlik mogu biti i ženske haljine u veličinama za odrasle. U prodavnicama gde su izloženi PamuKlik modeli, možeš ih naći od vel.36 do vel.42, a na zahtev možemo izraditi i haljinu po meri tj. veličine veće od ovih. Tu smo za sve posebne zahteve – kontakt

Matching haljine

Iako dugo postoji, ovaj trend je pre nekoliko godina ponovo postao vrlo popularan na svim kontinentima. To su uparene haljine za mame i ćerke, najčešće iste ili veoma slične. Mnoge poznate mame tako predstavljaju svoje ćerke pa su matchy trend prihvatile žene širom sveta kao veliku zabavu.

Na društvenim mrežama se redovno mogu videti veoma zabavne objave u mečing haljinama u kojima pratimo vrlo maštovite i kreativne načine na koji mame i ćerke zajedno provode vreme.

Naravno, sve PamuKlik haljine su pojedinačni komadi i mogu se kupiti odvojeno.

Matchy proslave rođendana

Jedna od omiljenih tradicija su dobro osmišljene proslave rođendana. Devojčica je tada glavna zvezda svog događaja, a mama obuče maching haljinu i totalno pojača ceo doživljaj.

S obzirom da su za to potrebne pripreme, devojčice danima pre i nakon proslave samo o tome pričaju – o haljinama, torti, društvu koje će doći, o dekoraciji i svim detaljima. Ceo taj godišnji događaj ima velike draži baš zbog tog uzbuđenja koje traje danima!

Drugarice koje dolaze se takođe pripremaju. I same jedva čekaju rođendansku žurku da bi se i one doterale i obukle i pokazale svoju haljinu. Te revije veselja su preslatke!

Radovanje nas zbližava. Takvi događaji su dobar način za druženje i podsticanje lepih trenutaka, pozitivnih opažanja, vedrih tema.

Uspomene za ceo život

Porodica, drugarice i drugovi, rođaci, sva ta nasmejana lica dolaze da slave sa nama i zabave se. Stvaranje uspomena koje će trajati ceo život je ono čemu se zaista radujemo.

Bilo da na rođendanskoj proslavi imamo fotografa ili koristimo kamere sa mobilnih telefona, fotografije su obavezne. U efektnim PamuKlik matchy haljinama ćete izgledati besprekorno. To su uspomene koje ostaju za ceo život.

Rado ćemo se sećati tog dana, tog društva, tog veselja, tih prelepih haljina koje fotografiju čine još više posebnom.

Moda i zabava

Ovo su dve omiljene ženske teme, zar ne?

Stil ne zna za godine i neiscrpan je izvor inspiracije za sve generacije. To je i vrlo zabavan način da mama i ćerka provode vreme. Osim modnih sadržaja, mame svojim ćerkama prenose i osnovne vrednosti:

Šta znači kvalitet, zašto je važna udobnost, kako da smanjimo ekološki otisak na prirodu a da uživamo u odevanju i modi…

PamuKlik haljine za mame i ćerke su nastale na osnovu ovih vrednosti. Vrhunski kvalitet materijala i veoma pažljiva i pedantna izrada svakog komada čine da vam ove haljine dugo traju i da uspešno odolevaju svim iskušenjima na koja ih devojčice opušteno stavljaju – igranje na igralištu, znoj, sladoled i slični testovi izdržljivosti.

Svi PamuKlik modeli su osmišljeni tako da budu dovoljno široki da ne ometaju razigrane dečje pokrete jer nam je udobnost izuzetno važna.

Iako PamuKlik kolekcija prati trendove, svi modeli mogu dugo da se nose i lako ukombinuju u različite stilove. Elegantne haljine koje su na rođendanskoj proslavi bile dopunjene finim cipelama, uz drugačije aksesoare lako mogu postati haljine za svaki dan. izgledaće kao da menjate nekoliko kombinacija, što je ekonomično i praktično

Haljine od prirodnih materijala

Izbor tkanina koje dolaze u direktan kontakt sa kožom postao je veoma važna stavka prilikom donošenja odluke o kupovini odeće. Sve više vodimo računa o zdravlju. Shvatili smo koliko je važno šta jedemo i pijemo. Pažljivo biramo kozmetiku koju koristimo. Isto tako, nije svejedno ni šta stavljamo direktno na kožu i u čemu će ona provoditi vreme.

Sve PamuKlik haljinice u svim bojama su isključivo od 100% pamuka koji ima oznaku Standard 100 Oeko-Tex ®

To je je jedna od najpoznatijih svetskih oznaka za tekstil koja kupcima daje garanciju da garderoba nije opasna po zdravlje. Ta standardizacija se zalaže za poverenje kupaca i visoku sigurnost proizvoda. Pored toga, uči nas i zašto je vredno prilikom kupovine obratiti na to pažnju i čitati etikete na odeći.

Iako PamuKlik modeli prate modne trendove, uvek insistiramo na potpuno prirodnim materijalima. Naš pamuk je sertifikovano bezbedan za kožu pa mame mogu biti potpuno bezbrižne kupovinom bilo koje haljine iz naše kolekcije. Odgovorno kupuju pamučne haljinice proverene za nežnu i osetljivu kožu svojih devojčica.

Odeća od prirodnih materijala koja nosi sertifikat visoke sigurnosti proizvoda jeste skuplja od komada „fast fashion“ brendova. Ali nemoj automatski da pomisliš da ti je održiva i etički proizvedena garderoba nedostupna ako imaš manji budžet na raspolaganju.

Postoje različiti načini da se kupuje održiva odeća zelenih brendova pa je možeš sebi priuštiti sa svakim budžetom.

Većina dece, baš kao i odrasli, ima mnogo više odeće nego što im je zaista potrebno. Koncept modne kapsule je odličan sistem i omogućava nam da imamo funkcionalnu garderobu. To znači puno kombinacija odevnih predmeta od manjeg broja komada.

Zahvaljujući velikom izboru boja na raspolaganju za PamuKlik haljine, lako ćeš je prilagoditi svom ormaru i osvežiti outfit.

Haljine za mame i ćerke u PamuKlik kolekciji

Svaki PamuKlik model je na raspolaganju u svim bojama iz prikazane palete. Osim jednobojnih, možeš da kreiraš i haljine sa više boja jednostavnim klikom na delove haljine. Mi ćemo ih u najkraćem roku sašiti tačno po tvojoj želji.

Videćeš da će vam vaše matchy haljine biti omiljene i da ćete zaista imati puno uspomena za ceo život!