Haljine koje inspirišu da ti svaki dan bude posebna prilika

Haljine koje inspirišu da ti svaki dan bude posebna prilika

Haljine za posebne prilike su često razlog za shopping. Kada tražiš haljinu za neku posebnu priliku a koja posle toga neće ostati zaboravljena u ormaru čekajući sledeće ko-zna-kad slavlje, evo našeg predloga!

Želimo da izaberemo neki novi outfit u kome ćemo zablistati i osećati se veoma posebno. Bilo bi baš dobro da taj tako sjajan outfit i ceo taj divan osećaj možemo da ponovimo još ponekad.

PamuKlik haljina dođe kao pravi džoker. Super je za proslave važnih datuma, vrlo je efektna, možeš da biraš boje koje voliš. Odlično se kombinuje sa svečanim aksesoarima i nakon toga se baš lako kamuflira za svakodnevne prilike. Da im malo poseban šmek, taman toliko da se osećaš posebno u jednom običnom danu.

Materijal smo veoma pažljivo birali. Fino tkanje daje PamuKlik haljini prefinjen izgled koji je čini svečanom, a s obzirom da je izrađena od 100% prirodnog materijala, bezbedna je za kožu i možeš da je nosiš i celog dana i da ti bude veoma prijatno u njoj.

Za mame i ćerke koje vole da se igraju sa mathcing kombinacijama, na raspolaganju je cela paleta mogućnosti izbora boja i njihovih kombinacija.

Haljine za posebne prilike koje ćeš rado i često nositi

Ženska haljina iz PamuKlik kolekcije je mamama odličan izbor i za poslovne prilike, važne sastanke, za piće sa drugaricama, za male i velike proslave. Pravi je izbor za sve situacije u kojima je važno da budu doterane ali ne prekomerno ekstravagantne.

Devojčicama je PamuKlik pamučna haljinica odličan izbor za sve što im padne na pamet. One se u njoj sjajno osećaju i na rođendanima i u školi i vrtiću i na igralištu, na rolerima, kad jedu sladoled (fleke se lako skidaju!)… Devojčice nemaju nikakve predrasude šta je prava prilika za koji outfit. Jednostavno vole da nose šta im se sviđa gde god im je volja! I divimo se njihovoj slobodi i kreativnosti.

Predlog haljine za posebne prilike na ovoj slici je model Jazz u senf boji u veličini za devojčice. Ista haljina može biti i u varijanti od somota i u varijanti za odrasle.

Na sajtu možeš pogledati pregled svih modela iz naših kolekcija AMORE (za proleće i leto) i WARMING UP (za jesen i zimu). Klikom na sliku svakog modela otvoriće se posebna stranica proizvoda sa detaljnim opisom.

Svi modeli PamuKlik haljina su raspoloživi i u veličinama za devojčice od 2 do 12 godina i u veličinama za  žene 36, 38, 40, 42.

Osim na sajtu, još fotografija naših haljina ćeš pronaći i na našem Instagram profilu.

Ulepšaj sebi obične trenutke malim stvarima koje će te činiti posebnom. Neka ti svaki običan dan bude pomalo posebna prilika.

Koju PamuKlik haljinu bi izabrala ti a koju tvoja ćerka?