Neka ti svaki dan bude posebna prilika

Neka ti svaki dan bude posebna prilika

Kada želiš haljinu za neku posebnu priliku ali da posle toga ne ostane u ormaru do sledećeg ko-zna-kad slavlja, evo našeg predloga!  

Posebna prilika je često razlog za shopping. Želimo da izaberemo neki novi outfit u kome ćemo zablistati i osećati se veoma posebno.

A ne bi bilo loše da taj tako sjajan outfit i ceo taj divan osećaj možemo da ponovimo. Naravno, u nekoj različitoj situaciji.

PamuKlik haljina mu dođe kao neki džoker. Super je za proslave važnih datuma, vrlo je efektna, možeš da biraš boje koje voliš. Odlično se kombinuje sa svečanim aksesoarima, a nakon toga se baš lako kamuflira za svakodnevne prilike i da im malo poseban šmek, taman toliko da se osećaš posebno u jednom običnom danu.

Materijal smo veoma pažljivo birali. Fino tkanje daje PamuKlik haljini prefinjen izgled koji je čini svečanom, a s obzirom da je izrađena od 100% prirodnog materijala, bezbedna je za kožu i možeš da je nosiš i celog dana i da ti bude veoma prijatno u njoj.

Za mame i ćerke koje vole da se igraju sa mathcing kombinacijama, imamo celu paletu mogućnosti izbora boja i modela.

PamuKlik haljina je mamama odličan izbor i za poslovne prilike, važne sastanke, za piće sa drugaricama, za male i velike proslave. Pravi je izbor za sve situacije u kojima je važno da budu doterane ali i ne previše,

Devojčicama je odličan izbor za sve što im padne na pamet. One se u njima sjajno osećaju i na igralištu, i na rolerima, i kad jedu sladoled (fleke se lako skidaju!) i u vrtiću i na rođendanima i u školi… Nemaju nikakve predrasude šta je prava prilika za koji outfit. Jednostavno vole da nose šta im se sviđa gde god im se sviđa! I divimo se njihovoj slobodi i kreativnosti.

Na ovoj slici je model Jazz iz kolekcije Ritam Srca FW2021/22 u senf boji u veličini za devojčice. Svi modeli iz naše kolekcije su raspoloživi i u veličinama za odrasle 38, 40, 42.

Ulepšaj sebi obične trenutke malim stvarima koje će te činiti posebnom. Neka ti svaki običan dan bude pomalo posebna prilika.

Koju PamuKlik haljinu bi izabrala ti a koju tvoja ćerka?