You are currently viewing Haljine koje inspirišu da ti svaki dan bude posebna prilika

Haljine koje inspirišu da ti svaki dan bude posebna prilika

Haljine za posebne prilike su često razlog za shopping. Kada tražiš haljinu za neku posebnu priliku a koja posle toga neće ostati zaboravljena u ormaru čekajući sledeće ko-zna-kad slavlje, evo našeg predloga!

Želimo da izaberemo neki novi outfit u kome ćemo zablistati i osećati se veoma posebno. Bilo bi baš dobro da taj tako sjajan outfit i ceo taj divan osećaj možemo da ponovimo još ponekad.

PamuKlik haljina dođe kao pravi džoker. Super je za proslave važnih datuma, vrlo je efektna, možeš da biraš boje koje voliš. Odlično se kombinuje sa svečanim aksesoarima i nakon toga se baš lako kamuflira za svakodnevne prilike. Da im malo poseban šmek, taman toliko da se osećaš posebno u jednom običnom danu.

Materijal smo veoma pažljivo birali. Fino tkanje daje PamuKlik haljini prefinjen izgled koji je čini svečanom, a s obzirom da je izrađena od 100% prirodnog materijala, bezbedna je za kožu i možeš da je nosiš i celog dana i da ti bude veoma prijatno u njoj.

Matchy haljine za posebne prilike

Za mame i ćerke koje vole da se igraju sa mathcing kombinacijama, na raspolaganju je cela paleta mogućnosti izbora boja i njihovih kombinacija. Matcha haljine ne moraju biti identične. Može biti isti model sa sličnom kombinacijom boja ili različiti model u istim bojama. A gde god se pojavite u uparenim haljinama, pobraćete mnogobrojne simpatije i sigurn ostaviti veoma veseo utisak!

Haljine koje ćeš nakon proslave rado i često nositi

Ženska haljina iz PamuKlik kolekcije je mamama odličan izbor i za poslovne prilike, važne sastanke, za piće sa drugaricama, za male i velike proslave. Pravi je izbor za sve situacije u kojima je važno da budu doterane ali ne prekomerno ekstravagantne.

Devojčicama je PamuKlik pamučna haljinica odličan izbor za sve što im padne na pamet. One se u njoj sjajno osećaju i na rođendanima i u školi i vrtiću i na igralištu, na rolerima, kad jedu sladoled (fleke se lako skidaju!)… Devojčice nemaju nikakve predrasude šta je prava prilika za koji outfit. Jednostavno vole da nose šta im se sviđa gde god im je volja! I divimo se njihovoj slobodi i kreativnosti.

Predlog haljine za posebne prilike na ovoj naslovnoj slici je model Jazz u senf boji u veličini za devojčice. Ista haljina može biti i u varijanti od somota i u varijanti za odrasle.

Posebno mesto u ženskom ormaru uvek ima i „mala crna haljina“ koja je vrlo zahvalna za najrazličitije svečane događaje a može se lako prilagoditi za posao i za svaki dan. Iz svih PamuKlik kolekcija možeš izabrati svoju crnu haljinu koja najviše odgovara tvom stilu i tipu građe.

Velika je stvar da se na proslavi osećaš opušteno i prijatno u pamučnoj haljini. Za razliku od sintetičkih varijanti koje nam se često plasiraju kao jedine svečane haljine, u haljini od prirodnog materijala možeš zaista da uživaš. Bićeš potpuno fokusirana na provod i društvo (bez pozadinskih misli o žuljanju, svrabu i sl.) Pamučnu PamuKlik haljinu za tu priliku možeš da stilizuješ nakitom, posebnim kaišem, torbicom, ukrasima za kosu ili baš ekstravagandnim cipelama. Istu tu haljinu ćeš u drugim svakodnevnim prilikama moći lako da uklopiš uz baletanke u svedenu dnevnu varijantu.

Svaki PamuKlik model može biti u tvojoj boji

Na sajtu možeš pogledati pregled svih modela iz naših kolekcija AMORE (za proleće i leto) i WARMING UP (za jesen i zimu). Klikom na sliku svakog modela otvoriće se posebna stranica proizvoda sa detaljnim opisom.

Svi modeli PamuKlik haljina su raspoloživi i u veličinama za devojčice od 2 do 12 godina i u veličinama za  žene od 36 i više.

Osim na sajtu, još fotografija naših haljina ćeš pronaći i na našem Instagram profilu.

Ulepšaj sebi obične trenutke malim stvarima koje će te činiti posebnom. Neka ti svaki običan dan bude pomalo posebna prilika.

Koju PamuKlik haljinu bi izabrala ti a koju tvoja ćerka?