Matching haljine ili „mama i ćerka“ oblačenje

Matching haljine ili „mama i ćerka“ oblačenje

Najpoznatije kao “matching” oblačenje, a neki ga zovu i “mini-me”, “matchy-matchy”, “twinning”… Kod nas se može čuti kao “mečing” ili “meč” ili “majka i ćerka” oblačenje

Fenomen matching haljine je aktuelan širom sveta. To su najčešće mama i ćerka u istom outfitu.

Ne zna se da li je srećnija ćerka koja želi da liči na mamu ili mama koja se i na ovaj način igra sa svojom ćerkom. U svakom slučaju, isto obučene majka i ćerka su kombinacija koja je i dalje veoma u trendu!

U istoj haljini obično vidimo male devojčice koje žele da izgledaju kao mame. A onda, kako rastu, devojčice prolaze kroz razne faze. Od one kada žele da izgledaju kao mama (pa su potpuno “mini-me”), do faze kada žele da budu samo svoje, originalne, autentične, i kada je njihova kreativnost veoma izražena (uh, do tvrdoglavosti…)

S obzirom da PamuKlik haljine izrađujemo od veličina za male špice pa sve do veličina za mame i da imamo celu paletu mogućnosti izbora boja, matching ne mora da bude identična haljina – mogućnosti za igru su zaista velike.

Matching kombinacije mogu biti i različiti modeli haljina u istoj boji, ili isti modeli sa različito poređanom kombinacijom boja ili… kako god vas dve to zamišljate!

Isprobajte na našem sajtu razne mogućnosti kombinovanja boja za bilo koji model. Pokaži i svojoj ćerki kako može da se igra. Devojčice to posebno vole! Treba da klikne na delove haljine da bi uklapala raspoložive boje. Ukoliko želi samo jednobojnu varijantu, onda samo klik na kvadratić u boji.

Možeš biti sigurna da će vam u PamuKlik haljinama biti jako udobno jer su od skin-safe pamuka.

Ako su vam potrebne haljine za neku posebnu priliku, na pravom si mestu. Pamuklik haljine mogu biti svedene ili se mogu dodatno pojačati uz neke svečane aksesoare.

U svakom slučaju ćete biti primećene!!!

Pogledaj i galeriju slika na našoj Instagram stranici. A na sajtu ćeš pronaći pregled cele kolekcije i raspoloživih boja za sve modele.

Ostavite odgovor