You are currently viewing Matching haljine ili matchy mama i ćerka

Matching haljine ili matchy mama i ćerka

Fenomen matching haljine je aktuelan širom sveta. Matchy su haljine za majke i ćerke koje isto izgledaju.

Matching ili matchy haljine se zovu i mini-me, matchy-matchy, twinning… Kod nas se može čuti kao meči, mečing, meč ili majka i ćerka oblačenje.

Mama i ćerka u istoj haljini su savršen outfit za svaku priliku! A tek matchy fotografije! To su prelepe uspomene!

Svaka mama voli da svojoj devojčici oblači najlepšu odeću. A kada i svoj stil uskladi sa njenim izgledom onda je to pun pogodak.

Ne zna se da li je srećnija ćerka koja želi da liči na mamu ili mama koja se i na ovaj način igra sa svojom ćerkom. U svakom slučaju, isto obučene majka i ćerka su kombinacija koja je i dalje veoma u trendu!

U istoj haljini obično vidimo male devojčice koje žele da izgledaju kao mame. A onda, kako rastu, devojčice prolaze kroz razne faze. Od one kada se i u izgledu i u ponašanju ugledaju na svoje mama (pa su potpuno “mini-me”), do faze kada žele da budu samo svoje, originalne, autentične, i kada je njihova kreativnost veoma izražena (uh, do tvrdoglavosti…)

Devojčice vremenom pronalaze svoj stil. Zanimljivo je da haljine za mame i ćerke nisu jedina matching kombinacija. Postoje i trendovi „matching sestre“ i „matching najbolje drugarice“, pa čak i parovi uparuju izgled svoje odeće.

Svi modeli iz PamuKlik kolekcije su dizajnirani tako da budu vanvremenske ženske haljine. U njima možeš u šetnju, a istovremeno su i haljine za posebne prilike. One su onaj komad odeće u ormaru koji rado i često nosiš i koji se sa par detalja potpuno transformiše iz elegantog u casual.

S obzirom da PamuKlik haljine izrađujemo od veličina za male špice pa sve do veličina za odrasle žene i da imamo celu paletu mogućnosti izbora boja, matching kombinacije ne moraju da budu identične haljine – mogućnosti za igru su zaista velike.

Matching haljine mogu biti i različiti modeli haljina u istoj boji, ili isti modeli sa različito poređanom kombinacijom boja ili… kako god vas dve više volite!

Isprobajte na našem sajtu razne mogućnosti kombinovanja boja za bilo koji model. Matchy mogu biti:

Pokaži i svojoj ćerki kako može da se igra na našem sajtu. Devojčice to posebno vole! Treba da klikne na delove haljine da bi uklapala raspoložive boje. Ukoliko želi samo jednobojnu varijantu, onda samo klik na kvadratić u boji.

Ako su vam potrebne haljine za neku posebnu priliku, na pravom si mestu. U svakom slučaju, možeš biti sigurna da će vam u PamuKlik haljinama biti jako udobno jer su od skin-safe pamuka.

Ako želite da ih dodatno fazonirate nekim aksesoarima, uživajte u stilizovanju!

U svakom slučaju ćete biti primećene!!!

Pogledaj i galeriju slika na našoj Instagram stranici, a ovde na sajtu ćeš pronaći pregled cele kolekcije i raspoloživih boja za sve modele.