You are currently viewing Narandžasta haljina sa Ivanom u Jordanu

Narandžasta haljina sa Ivanom u Jordanu

Da li je Ivana @bambolai znala da će joj se narandžasta haljina ovako spektakularno uklopiti u boje Jordana ili je samo birala boju koju voli? U svakom slučaju, PamuKlik haljina Divina bila je njen izbor za ovo orijentalno putovanje i posetu Amanu, glavnom gradu Jordana, i antičkim lokalitetima ove prelepe zemlje.

Na ovako visokim temperaturama naročito se ističe značaj izbora prirodnih materijala. Skin-safe pamuk koji koristimo za sve PamuKlik modele, pokazao se sada kao odličan saveznik u celodnevnim istraživanjima impozantnih lokaliteta.

Ivana je naša draga prijateljica koja voli da putuje. Uvek nas obraduje detaljnim izveštajima koje objavljuje i na svom sajtu bambolai.com  Gledajući njene pažljivo odabrane fotografije, poželimo da nam baš to bude sledeća destinacija.

Bajkoviti Jordan čine zadivljujući zalasci sunca i posebna istorijska atmosfera. Za istraživanje antičkog grada Džeraša kroz koji prolaze magarci, kamile i beduini, potrebno je odabrati udobnu garderobu. Pamučna PamuKlik narandžasta haljina bila je pravi izbor.

pamucne-haljine-za-leto
skin-safe-pamuk-za-letnje-vrucine
asimetricna-haljina-od-pamuka

Kako stilizovati haljinu na putovanju

Ivana je upotpunila look praktičnom obućom, aksesoarima u bež nijansama i, naravno, šeširom. Lagana letnja marama veoma je zgodna zaštita na direktnom suncu uz, naravno, obaveznu i redovnu SPF zaštitu kože.

Outfit joj se savršeno uklopio u jordanske predele zemljanih tonova koje izgledaju kao sa nekog filmskog seta. Prelepi peščani pejzaži i kamene zidine savršen su ambijent koji je Ivanina narandžasta haljina veoma lepo razigrala na fotografijama.

Haljina Divina koja široko pada uz telo praktična je za šetnju centrom užurbanog Amana. Ivana je posetila i ogromnu tradicionalnu pijacu na kojoj se mogu kupiti najraznovrsniju začini. Okružena živopisnim bojama u dinamičnoj prestonici Jordana, @bambolai je blistala u narandžastoj PamuKlik haljini.

narandzasti-outfit-za-leto

Divina je model koji je izuzetno zahvalan za velike vrućine. Haljina na jedno rame se celom dužinom blago širi i ne steže telo. Time ne sputava pokrete i lagano leprša. Pamuk je tanak ali čvrst i ne lepi se pa koža sve vreme može da diše.

Ivana je ovaj asimetrični model stilizovala sa ravnim sandalama, a na ovom linku – PamuKlik Divina – prikazana je ista haljina sa štiklama i u crvenoj boji.

Narandžasta haljina je outfit prikladan za svaku sezonu

Narandžasta boja je potpuno čarobna. Leti tako letnja, a u jesen prava jesenja.
Kada se okružimo narandžastom bojom ili, još bolje, kada obučemo narandžastu boju, sigurno je da nam podiže energiju i raspoloženje!

Veoma je zahvalna za kombinovanje sa drugim bojama pa je lako uklopiti obuću i aksesoare. Slaže se sa mnoštvom boja, od bež, bele, crne, braon, žute, maslinasto zelene…

Za naše oko narandžasta je vrlo topla boja koja podstiče pozitivna osećanja i inspiriše aktivnost. To je boja sunčevih zraka, asocira na tropske predele i ukusne plodove. Ona simbolizuje kreativnost, odlučnost, sreću, uspeh…

Narandžasta je i boja zdravlja, životne radosti i sunčeve snage. Vole je razigrane osobe. Smatra se bojom mladosti, znatiželje i nemira. Odnosi se na avanturu i takmičenje. Popravlja raspoloženje i inspiriše nas da budemo u pokretu.

Uz ovu vedru boju u vazduhu se oseća lepa energija. Na tom talasu dobrih vibracija, još više volimo da ugađamo sebi jer sreću čine male stvari. Biraj aktivnosti koje najviše voliš, a mi predlažemo da ti PamuKlik narandžasta haljina bude specijalni sastojak za još lepše raspoloženje!

Pamučne haljine za svako godišnje doba

haljinica-bez-rukava

Na ovim slikama su haljinica za jesen i takođe narandžasti predlog haljinice za leto. Prva je Pamuklik model Funky dugih rukava sa prednjim kopčanjem celom dužinom. Haljina je sečena u struku i široko pada preko nogu. Druga je Pamuklik model Ljubav bez rukava sa nevidljivim rajsferšlusem na leđima. Ova haljinica nije sečena u struku, širi se celom dužinom i ima sakrivene džepove u bočnim šavovima.

Kao sve naše haljine, i ove su raspoložive u veličinama i za devojčice i za žene pa je moguće i matching oblačenje.

U nastavku pogledaj još nekoliko narandžastih predloga iz naših kolekcija.

ženska-kosulja-haljina-sa-revije
matching-metchy-haljinice
letnja-pamucna-haljinica-za-devojcice
suknja-sa-spicevima
haljina-pozadi-duza-napred-kraca
razliciti-modeli-jednobojna-haljina
skrenci-gumice-za-kosu-pamucne
haljinica-sa-karnerima-kais
siroka-suknja-sa-spicevima
etiketa-na-odeci-pamuklik
jesenja-haljinica-za-devojcice
haljina-veselih-boja-za-leto
haljina-kopcanje-pozadi
narandzasta-haljina-beige
paleta-boja-nova-kolekcija
ideje-styling-outfit-of-the-day

Svaki PamuKlik model koji vidiš na sajtu ili na našim profilima na društvenim mrežama (linkovi u meniju na vrhu ove strane) može biti u narandžastoj boji ili u kombinaciji narandžaste sa drugin bojama iz naše palete – prati #PamuklikOrange

Osveži svoj stajling za predstojeću sezonu i izaberi neki od skin-safe komada iz PamuKlik kolekcije!