O nama i našoj ljubavi prema modi

O nama i našoj ljubavi prema modi

Da li ljubav prema modi teče kroz vene? Pradeda krojač bi se sigurno složio da je kreativni zanos nasledna osobina i da je imamo u genima

Iako su se naredne generacije šivenjem bavile kao hobijem, ta nit je ostala protkana. Ljubav prema modi je sačekala svoj trenutak da ponovo probudi kreativnost i zanos za stvaranjem novih kreacija.

PamuKlik je, kao i sve dobre ideje, kliknuo slučajno i to u toku dečje igre.
Saša je bila mala i igrala igrice oblačenja lutkica. Poželela je da neke od kombinacija koje je kreirala može i sama da obuče:
“Mama, želim OVAKVU haljinu! Da ima sve ovo!”
Mama je sašila i to prvo oduševljenje pred ogledalom u svojoj kreaciji bilo je nezaboravno!

Onda je počela još veća zabava.
Saša je crtala ideje na papiru a mama ih je pretvarala u haljinice koje se vrte, koje imaju ovde ovako, koje su lepršave…

A haljine koje su nam se sviđale u radnjama uglavnom su bile od poliestera i raznih veštačkih materijala. Sašina koža je nežna i odmah bi se žalila da je nešto svrbi. Nekad se čak dešavalo i da joj koža odreaguje crvenilom ili osipom. Kupovina lepe haljinice koja je nežna za dečju kožu nije uopšte bio lak zadatak. Tako smo nastavili da ih šijemo – udobne, moderne i koje ne svrbe!

Naša ljubav prema modi više nije bila samo zabava u oblačenju i kombinovanju odeće, oduševljeno smo realizovale ideje iz mašte.

I tako je pre nekoliko godina nastala naša prva mala kolekcija. Kao igra

Zatim se igra polako usložnjavala. Ideje su se nizale i nastao je sajt, Instagram, Facebook profil, a do danas i jedan mali tim saradnika.

Posle letnjih modela, PamuKlik haljine su dobile i rukave i tako ušle u ormare naših kupaca za sve sezone.
Svi naši proizvodi su bezbedni za kožu jer su od 100% sertifikovanog pamuka visokog kvaliteta. Pored toga, mnogo pažnje posvećujemo pažljivoj izradi svakog komada. Hvala i mamama na čiji smo zahtev, nakon početnih haljinica za devojčice, uveli i haljine za odrasle. Sada su svi modeli na raspolaganju i za devojčice i za žene pa su moguće i matching kombinacije.

Pronađi u PamuKlik kolekciji haljinu za sebe ili za svoju devojčicu! Nadamo se da će vam biti čest outfit i da ćete ih voleti