You are currently viewing Elegantne haljine za zimu – topli modni saveti za hladne dane

Elegantne haljine za zimu – topli modni saveti za hladne dane

Kada stigne hladnije vreme, nemoj da te to obeshrabri zbog ograničenih opcija za formalne zimske odevne kombinacije. Evo 5 saveta o tome kako izabrati elegantne ženske haljine za zimu kako ne bi morala da žrtvuješ stil zbog toplote (i obrnuto).

Haljine sa rukavima

Modeli koji imaju duge rukave su idealni za zimske događaje, ali isto tako i haljine za zimu sa tri-četvrt rukavima.

elegantna-haljina-dugih-rukava

Ako voliš da nosiš sako, u tom slučaju možeš da izabereš i neku sa kratkim rukavima. Haljina šarmantnih kratkih rukava ili čak i bez rukava će u kombinaciji slojeva sa sakoom imati dovoljno toplu pokrivenost da se osećaš udobno.

Rukavi pristaju i daju sofisticiranost svakom zimskom izgledu.

 

Puniji materijali

Bez obzira da li se odlučiš za udobne duge rukave ili neke druge moderne dužine rukava, izbor vrste i debljine materijala je važan za toplotu u tvom zimskom garderoberu.

topli-materijali-za-zimu

Za hladnije dane, PamuKlik donosi mekani somot koji spaja eleganciju i toplinu tokom hladnih meseci. Sastav ovog somota je 100% pamuk koji ima međunarodni sertifikat da u celom procesu proizvodnje nije tretiran supstancama štetnim po ljudsko zdravlje (Standard 100 Oeko-Tex®).

U PamuKlik modelima od najfinijeg skin-safe pamučnog somota će ti biti toplo na hladnim mestima ili događajima. Bezbrižno ćeš zadržati sofisticirani izgled tokom cele zimske sezone.

 

Dužina haljine

Sigurno je dobra ideja da zimi odabereš dužu haljinu koja će ti pokriti veći deo nogu.

duzina-haljine-sa-spicevima
duzina-haljine-do-kolena
suknje-u-svim-duzinama

Kakvu god dužinu da voliš – dugu haljinu, midi ili haljinu srednje dužine – PamuKlik nudi više vrsta modela koji će ti svojim prirodnim karakteristikama materijala držati toplotu na zimskim formalnim događajima. Naše somotske haljine za posao mogu biti i malo iznad kolena, ukoliko voliš kraće modele.

Osim raznovrsnih dužina haljina koje donose funkcionalnost i elegantan stil, u našoj kolekciji pronaći ćeš i pantalone i košulje za besprekoran poslovni izgled.

 

Slojevito oblačenje

Dodatno uživanje u hladnim temperaturama dolazi sa slojevima tvog zimskog izgleda.

slojevito-oblacenje-kosulja-sako
slojevito-oblacenje

Slojevito oblačenje je veoma jednostavno kada nosiš sertifikovani pamuk. Prirodni materijal u direktnom dodiru sa našom kožom formira sloj toplotne izolacije.

Preko toga, možeš da upariš PamuKlik haljine za zimu sa zanimljivim šalom, džemperom ili jaknom za dodatnu toplotu.
Iako je oko tebe hladno, ti ćeš uživati u toplini, a kada se zagreješ, lako možeš da skineš jaknu i zadržiš stil. To je tako jednostavno.

 

Pametno biraj obuću

Ono što definitivno može da ti upropasti raspoloženje je smrzavanje stopala.

Bez obzira na savršeni pedikir ili fantastične nove štikle koje jedva čekaš da prošetaš, zimski formalni događaji nisu vreme za pokazivanje stopala.

Za prilike u hladnoj sezoni, umesto otvorenih cipela, izaberi zatvorenu i toplu obuću.

To mogu biti elegantne čizme iznad članka pa i do iznad kolena, koje su i šik i tople, i koje udobno drže hladnoću dalje od tvojih nogu.

cizme-uz-haljinu-za-posao
crvene-cizme
cizme-sa-haljinom

 

PamuKlik haljine za zimu

Nošenje elegantnih haljina kada je napolju hladno postaje uživanje kada biraš pažljivo.

PamuKlik u ponudi ima modele haljina, kao i pantalone, suknje i košulje, koji će ti biti odličan saveznik tokom svih hladnih meseci.

Boje somota na raspolaganju u PamuKlik paleti lako će se uklopiti u svaku modnu kapsulu za sezonu jesen-zima.

Oseti na svojoj koži luksuz sertifikovanog pamuka jer se u PamuKlik-u čvrsto držimo našeg obećanja bezbednosti za kožu. Možeš biti bezbrižna jer znaš da je svaki naš komad od sertifikovanog skin-safe pamuka.

Koji god model iz PamuKlik kolekcije da izabereš, ne moraš u hladnim danima da biraš između stila i toplote – dobijaš oboje.