PamuKlik Mint haljina – zelena ili plava?

PamuKlik Mint haljina – zelena ili plava?

Mint haljina – da li je to plava ili zelena?  

Mint boja, poznata i kao tirkizna, je zapravo mešavina plave i zelene. Na skali boja, ona sadrži jednake količine ove dve boje, ali je kod ljudi različita percepcija. Nekome je više nijansa plave, a nekome zelene.

Mint je blistava i svetla boja. Živahna i čista nijansa je vesela, zrači energijom i daje osećaj svežine i lakoće.

Boja koja izaziva kreativnost

Zbog tog svetlucavog tona, odlična je za letnji outfit. Može se nositi kao total look, a lako se i kombinuje sa drugim bojama. Crna i bela su savršen par za uklapanje, a takođe se može upariti i sa bež, ljubičastom, plavom.

Ženske haljine u mint boji izgledaju vrlo romantično i ženstveno pa se ovaj ton koristi i za duge večernje i svečane haljine. Često imamo priliku da je viđamo na slavnim ličnostima kada poziraju na crvenom tepihu.

Mint se lako može uskladiti i sa neutralnim i sa smelim bojama.

Trendovi se menjaju a možemo da primetimo da stilisti i dizajneri mint boju zadržavaju kao posebnu pastelnu. Ona je takođe i opuštajuća sveža nijansa koja usklađuje nauku i tehnologiju sa prirodom. S jedne strane ima taj futuristički izgled, a opet povezuje nas sa biljnim svetom i prirodom. I ime joj potiče od nane koja osvežava i umiruje.

PamuKlik Mint haljina je uvek zapažena

Ako želiš da se istakneš na vrlo diskretan način, haljina u ovoj sofisticiranoj boji je savršen izbor. Svi PamuKlik modeli mogu biti u mint boji. A s obzirom da su sve naše haljine od prirodnih materijala, ovu lepršavu nijansu ćeš lako uklopiti u sve prolećne i letnje prilike.

Mint boja je smela i sveža, meka i vibrantna. Dozvoli sebi to meko i sveže iskustvo i razigraj svoj outfit. Obuci PamuKlik haljinu mint boje i posmatraj tu sjajnu energiju.

Lako ćeš je stilizovati različitim aksesoarima i menjati joj stil – možda neki zanimljivi kaiš, marama ili nakit. Iako jednobojna, haljina u ovoj boji ima nekako cvetni izgled. Ako joj još dodaš cvetni rajf ili cvetne cipelice, izgledaćeš veoma trendi i sigurno očaravajuće.

Treba ti maturska haljina?

Ako tražiš nešto posebno što će te izdvojiti od mnoštva devojaka i dati ti sofisticirani izgled koji će svi primetiti, PamuKlik haljina u ovoj boji je naš predlog. Haljine za maturu u ovoj odvažnoj i neobičnoj nijansi su vema elegantne i sofisticirane. Mint maturska haljina ne samo da će izgledati dobro i pleniti poglede, već će i dati prozračnost devojci koja je nosi.

PamuKlik Mint će biti siguran favorit na maturskoj žurci – istaknuće te i ti ćeš u njoj uživati. S obzirom da je od proverenog najfinijeg pamuka, moći ćeš da se potpuno prepustiš provodu i da matursko veče pamtiš po društvu i zabavi (a nikako po odeći koja steže i smeta).

U zavisnosti od tvog stila, možeš da se odlučiš za svedeniji izgled haljine bez aksesoara, a možeš je upotpuniti nakitom ili drugim detaljima.

Ovu PamuKlik haljinu ćeš moći da nosiš i nakon proslave. Ona ima tu sposobnost transformacije jer se prirodni materijali lako uklope i u svakodnevne prilike.

Pogledaj modele iz naše kolekcije – svi su raspoloživi i u veličinama za tinejdžerke i u veličinama za odrasle Svi PamuKlik modeli mogu biti u mint boji, kao i u drugim bojama iz naše palete, i mogu biti izrađene po tvojim merama i u dužini koju želiš.

Ako imaš neko pitanje, kontaktiraj nas