You are currently viewing Zašto devojčice vole PamuKlik pamučne haljinice?

Zašto devojčice vole PamuKlik pamučne haljinice?

PamuKlik pamučne haljinice su naši omiljeni proizvodi jer su haljine za devojčice mnogo više od odeće. 

Da li si primetila koliko rano same devojčice počinju da obraćaju pažnju na garderobu i da uživaju u doterivanju?

Taj pogled male švrće kada obuče svoju haljinicu! Od toga se istopimo! Ona neizostavno primeti to lepršavo čudo oko sebe i svaki put se vidi koliko se oseća posebno!

Za mame nema veće sreće od tako čarobnih oduševljenih devojčica!

Devojčice rastu a uživanje u nošenju haljina nikada ne prolazi. Vremenom njihova kreativnost još više dolazi do izražaja.

Dođe faza kada se ulepšavaju lutke. Neke požele da nalakiraju nokte ili naprave sebi maštoviti nakit od najrazličitijih sitnica. Pune su inspiracije da im sve što im dođe pod ruku postane aksesoar

PamuKlik pamučne haljinice su nastale sa istom tom idejom – da same devojčice budu sebi još važnije.

Na našem sajtu one same kreiraju svoju haljinu

Najpre izaberu neki model iz kolekcije, a zatim same odluče kako žele da svoju haljinu oboje – klikom na delove haljine. Haljinica može biti jednobojna ili u više boja.

Isprobavanje kombinacije boja dok se ne odluče za njima najlepšu je veoma zabavna igra! Taj osećaj samopouzdanja se vidi u njihovim očima i u toj posvećenosti zadatku.

Uživamo u tim naletima inspiracije a još više u onom trenutku ispred ogledala kada se ugledaju obučene u svoju bojanku koja mekano leprša na njima.

Obožavamo da čujemo te njihove izjave! Potpuno iz srca!

I evo šta nam kažu devojčice zašto vole PamuKlik pamučne haljinice

“Ja sam sama birala boje i onda kao da sam obukla svoj crtež!”

“Samo obučem moju haljinu i baš sam se doterala”

“Zato što je mekana i ništa me ne žulja”

“Sve drugarice mi kažu da mi je baš lepa haljina!”

“Mogu da napravim zvezdu a da mi ne zakoči noge”

“Kad idem na neki rođendan, mama me više ne tera da nosim onu haljinu što sam bila dobila – sad obučem moju omiljenu” – “A kakva je bila ta druga haljina?” – “Ta druga haljina je isto mnogo lepa ali u njoj samo stojim, a sa ovom mogu i da se igram”

“Mama se ne nervira kad mi kapne sladoled. Samo kaže: Nema veze, to se lako opere. Nemoj ništa da brineš, biće sutra kao nova!”

Devojčice ne znaju uvek da nam kažu šta žele. Mnogo lakše znaju da izraze šta ne žele i šta im smeta. Što se kvaliteta tiče, kad obuku PamuKlik haljinu one shvataju da im je mnogo lepo.

Ne znaju da kažu da žele pamučnu haljinicu jer je važno da bude od prirodnog materijala. I to ne bilo kakvog već da bude od proverenog pamuka koji ima sertifikat. Da sertifikat potvrdi da je pamuk bezbedan za kožu i da ne sadrži štetne supstance po ljudsko zdravlje. To naravno ne znaju da kažu. Ali primete da je osećaj na koži drugačiji i znaju da im je Pamuklik haljinica nežna. A mame znaju da su bezbrižne je su za njihovu kožu izabrale bezbedan material.

Pokaži danas svojoj devojčici kako na našem sajtu može sama da izabere model i boje.

Takođe, PamuKlik haljinice mogu biti i haljine za mame i ćerke jer svi modeli mogu biti izrađeni u veličinama za žene. Kao i devojčice, i mame mogu da biraju boju ili boje za bilo koji od modela. Ako se odlučite za matching haljine, pustite mašti na volju ili izaberite neki od predloženih matchy modela na slikama sa našeg sajta ili Instagram profila.

Želimo vam lepu zabavu u odabiru, a nama će biti veliko zadovoljstvo da za vas izradimo haljine i čujemo utiske!