You are currently viewing Eleganta crna haljina i te kako može biti pamučna

Eleganta crna haljina i te kako može biti pamučna

Znamo da mala crna haljina ima važno mesto u svakom ormaru. Naziv „little black dress“ (LDB) dobila je još pre sto godina zahvaljujući dizajnu Koko Šanel. To je haljina jednostavnog kroja i diskretnog šarma koja predstavlja modni klasik.

Kroz vreme su se menjali trendovi pa je mala crna haljina imala najrazilčitija izdanja – od konzervativne do provokativne, od uske do lepršave, od dugačke do mini.

Mala crna haljina ostala je večita inspiracija svim dizajnerima jer na vrlo sofisticirani način svakoj ženi daje notu mistične elegancije. Monohromatska crna haljina je uvek prisutna na svakom crvenom tepihu.

Svaka žena koja vodi računa o svom stilu treba da ima crnu haljinu. Ona se odlično prilagođava različitim stilovima i situacijama.

Kada odlučiš da kupiš crnu haljinu, izbor zavisi od prilika u kojima ćeš je nositi. Da li tražiš haljinu za posao koju ćeš moći da obučeš za sve prilike ili planiraš outfit za određenu svečanost. Da li želiš haljinu koja je dugačka ili kratka, sa rukavima ili na bratele, koja prati liniju tela ili je široka.

Sada znaš da svaka od ovih varijanti može biti haljina od prirodnog materijala vrhunskog kvaliteta koja će biti bezbedan izbor za tvoju kožu. Ženske haljine od prirodnih materijala nisu samo sportske haljine nalik na produženi duks.

Svaki komad iz PamuKlik kolekcija je isključivo od 100% pamuka koji je proverenog kvaliteta i garantovano bezbedan za kožu.

Svaka haljina iz PamuKlik kolekcije može biti i u crnoj boji. Pa kada ti se dopadne neki PamuKlik model, u kojoj god boji da je prikazan na slikama, znaš da ga možeš kupiti i u crnoj boji.

PamuKlik elegantna crna haljina dugih rukava

Svečani događaji organizuju se tokom cele godine. Jednobojna crna haljina dugih rukava je sjajan izbor za posebne prilike, slave i proslave u hladnijim sezonama. Izuzetno je zahvalna i lako uklopiva u svaki stil.

Crna PamuKlik haljina (na Instagramu ćeš je naći sa #PamuklikNoir) postoji i u toplijoj varijanti – od somota. Ovaj izuzetno fini somot je takođe 100% pamuk sertifikovano bezbedan za kožu. Veoma je mekan, izuzetno prijatan za nošenje i prelepo pada uz telo. Iako tanak, vrlo lepo greje i čuva temperaturu tela bez prekomernog zagrevanja jer koža kroz njega može da diše.

Više o našem pamuku – i somotu i puplinu – pročitaj u tekstu Da li čitaš etiketu kada kupuješ odeću?

Važno je napomenuti i da su ove somotske haljine fantastične za održavanje. Mogu se prati u veš mašini i izuzetno ih je lako ispeglati (lakše i lepše sa naličja). Za ženske haljine to je velika prednost – za par sati je ponovo spremna za nošenje.

Kratka uska PamuKlik haljina i čizme

U ovoj somotskoj varijanti, uska crna haljina do kolena, ili dužine iznad kolena, odlično ide uz čizme.

Kroj prati liniju tela i, iako nije elastična, taman je uska da naglašava žensku figuru do savršenstva.

Suptilno pada uz obline i pokriva i sakriva po koji nabor na telu koji ne želimo baš da istaknemo.

Ovo je vanvremenska i „vangeneracijska“ haljina. Ovaj model biraju i tinejdžerke jer se lako stilizuje uz lagane patike, a zgodna je i za studentski stajling.

PamuKlik crna haljina za svaki dan

crna-haljina-za-svaki-dan

Haljina je uvek veoma zgodno rešenje kada nemaš puno vremena da osmisliš outfit ili kombinuješ pojedinačne komade.

PamuKlik haljina dugih rukava, dužine do kolena je idealna za svaku priliku. Kopčanje dozvoljava da bude dovoljno zatvorena da bude smerna ili više raskopčana za slobodniji stil.

Osim somota, svaki PamuKlik model može biti i od finog puplina koji je takođe 100% pamuk sertifikovano bezbedan za kožu, kao haljina JAZZ prikazana na ovoj slici.

Uz upečatljiv nakit i visoku štiklu, može se lako pretvoriti u svečanu varijantu i biti mala crna haljina za svadbu. Uz ravne cipele i diskretne aksesoare, idealna je haljina za opušteni izlazak sa drugaricama.

Crna haljina zauvek ostaje sinonim za eleganciju i stil. Veoma je suptilna i nenametljiva i tako miriše na Pariz!

Ako tražiš crnu haljinu za svaku priliku ili za neku posebnu večernju svečanost, u PamuKlik kolekciji ćeš pronaći model koji odgovara tvom stilu i tipu građe. A sve naše haljine raspoložive su u veličinama i za devojčice. I haljinice za devojčice mogu naravno biti elegantno crne.

Ukoliko želiš savet za lakši izbor, rado ćemo ti dati predloge – kontaktiraj nas!

elegantna-pamucna-haljina-do-kolena