haljina DUGA

14,500.00 rsd

9.000 rsd za devojčice

Letnja haljina bez rukava sa karnerima

Ova lagana haljina je basic komad svake letnje sezone. Veoma je praktična i vanvremenska i dobar izbor za svaku priliku.

Haljina je prikladna i za svečane prilike. Može veoma lako sa nekoliko aksesoara biti stilizovana i u svečanijem stilu. Takođe uz casual obuću može biti idealna za svakodnevne aktivnosti.

Materijal je 100% skin-safe pamuk koji nosi međunarodni sertifikat da u celom procesu proizvodnje nije tretiran supstancama štetnim po ljudsko zdravlje – Standard 100 Oeko-Tex®

Velika paleta boja daje mogućnost izbora da svaki deo bojiš po želji, bilo da voliš mirne i klasične kombinacije ili kreativne i unikatne.
Haljina može biti i u jednobojnoj varijanti ili u kombinaciji raspoloživih boja (bela, puder, senf, žuta, narandžasta, crvena, roze, ljubičasta, plava, teget, tirkizna, siva, crna) ili dezena – pregled palete boja

Haljina je postavljena istim materijalom u gornjem delu tako da se ne providi, mada se uvek preporučuje veš u boji kože kod svetlih haljina.
Kopčanje je na sredini leđa sakrivenim rajsferšlusem. Ima džepove u bočnim šavovima
Širi se celom dužinom i odgovara svakom tipu građe.

Za određivanje veličine potrebno je izmeriti: obim grudi (sa dubokim udahom), obim kukova i visinu tela.
Raspoložive veličine: 36, 38, 40, 42, 44
Veličine po meri izrađuju se na zahtev.

Održavanje: pranje na 30 stepeni, izabrati program za osetljive tkanine i slabiju snagu centrifuge; najbolje peglati dok je tkanina vlažna.