haljina COCCOLA

14,500.00 rsd

9.000 rsd za devojčice

Haljina sa bratelama i naborima na grudima

Haljina ima velike nabore u gornjem delu na grudima.
Posebnost ovih nabora je u tome što stoje odignuti od tela tako da se ništa ne ocrtava pa se haljina nosi bez grudnjaka. Ispod ruku je takođe dovoljno podignuta pa je u svakom položaju prislonjena uz telo.
Sečena je u struku i kopča se sakrivenim rajsferšlusom na boku. Od istog materijala ima kaiš za dodatno isticanje struka po želji.
Ima unutrašnje džepove na bokovima. U donjem delu se širi i lepršavo pada preko nogu.

Model je vanvremenski i lako uklopiv u svaki stil i za svaku priliku. Može se nositi kao jedini komad leti jer je jako prijatna i kad su velike vrućine. U kombinaciji sa nekom jaknom, džemperom, bluzom, može se nositi i dugo u prelaznoj sezoni.

Materijal je 100% skin-safe pamuk koji nosi međunarodni sertifikat da u celom procesu proizvodnje nije tretiran supstancama štetnim po ljudsko zdravlje – Standard 100 Oeko-Tex®

Velika paleta boja daje mogućnost izbora, bilo da voliš mirne i klasične kombinacije ili kreativne i unikatne.
Haljina može biti u bilo kojoj od raspoloživih boja (bela, puder, senf, žuta, narandžasta, crvena, roze, ljubičasta, plava, teget, tirkizna, siva, crna) ili dezena – pregled palete boja

Za određivanje veličine potrebno je izmeriti: obim grudi, obim struka, obim kukova i visinu tela.
Raspoložive veličine: 36, 38, 40, 42, 44
Dečje i ostale veličine izrađuju se na zahtev.

Održavanje: pranje na 30 stepeni, izabrati program za osetljive tkanine i slabiju snagu centrifuge; najbolje peglati dok je tkanina vlažna.