haljina SOLE

14,500.00 rsd

9.000 rsd za devojčice

Haljina kratkih rukava sa karnerima i ruskom kragnom

Kopčanje je u gornjem delu. Vrlo elegantna školjka dugmad sedefa daju dodatnu prefinjenost ovom modelu.
Sečena je u struku i ima kaiš od istog materijala za podesivo nabiranje.
Donji deo je širok, nacigovan u struku i sastoji se od dva karnera. Ima džepove u bočnim šavovima. Lagana je i lepršavo široko pada preko nogu.

Ova roze boja je prefinjena i nežna. Skoro pa neutralna, vrlo je suptilna i lako se kombinuje sa drugim bojama. S druge strane, dovoljno je upečatljiva i ženstvena da uvek bude primećena.

Model je vanvremenski i sjajno se uklapa u sve prilike. Ako tražiš efektnu haljinu koju nećeš samo jednom obući već ćeš je rado i često nositi, onda je to ova.
Sa elegantnom obućom i aksesoarima biće odličan outfit za neki svečani događaj, a moći češ često da je nosiš i u svakodnevnim prilikama uz ležerniju obuću.

Materijal je 100% skin-safe pamuk koji nosi međunarodni sertifikat da u celom procesu proizvodnje nije tretiran supstancama štetnim po ljudsko zdravlje – Standard 100 Oeko-Tex®

Velika paleta boja daje mogućnost izbora, bilo da voliš mirne i klasične kombinacije ili kreativne i unikatne.
Haljina može biti u bilo kojoj od raspoloživih boja (bela, puder, senf, žuta, narandžasta, crvena, roze, ljubičasta, plava, teget, tirkizna, siva, crna) ili dezena – pregled palete boja

Za određivanje veličine potrebno je izmeriti: obim grudi i visinu tela.
Raspoložive veličine: 36, 38, 40, 42, 44
Dečje i ostale veličine izrađuju se na zahtev

Održavanje: pranje na 30 stepeni, izabrati program za osetljive tkanine i slabiju snagu centrifuge; najbolje peglati dok je tkanina vlažna.