Šta je lični stil?

Šta je lični stil?

Volimo da pratimo trendove i da vidimo šta su modni kreatori smislili za narednu sezonu.
Postoje modeli koji nam upale lampice i oni koji nam i nisu neki.
Kad se to negde u glavi slegne i smišljaš šta bi volela da obučeš, desi se tvoj lični stil. Onaj koji ima ponešto sa modne piste ali i tvoje omiljene komade. Aksesoari su devojčicama među omiljenim temama. Neka voli narukvice, neka šnalice, mašne, torbice… Sve to daje dodatni šmek ličnom stilu.
Naši predlozi su modeli iz PamuKlik kolekcije.
Možeš da ih bojiš kako god ti se sviđa. Možeš čak i da pojedinačne delove odojiš različitim bojama pa poneseš narandžasto-bež kombinaciju, na primer, ili možda i crveno-roze, zašto da ne? Ti kreiraš haljinu po svom ukusu, onu koja je u tvom ličnom stilu, koja će ti se uklopiti u razne prilike. I pusti mašti na volju. Stavi šešir ili gomilu narukvica. Ili možda i ti voliš da ti sama haljina bude modni detalj?
Ono što je srećom veliki trend i čega sve više postajemo svesni jeste da garderobe treba da bude od prirodnih materijala. Nama je to apsolutni prioritet i radujemo se kada čujemo da je to sve češće ključna stavka pri izboru odeće. Ko nosi prirodne materijale zna kakvo je to uživanje za kožu i kako je to dobar osećaj i više ne želi da nosi poliester i slične tkanine, koliko god ti artikli bili lepi.
A tek odeća od prirodnih materijala i te kako može biti lepa!
Ponosni smo na komentare da se PamuKlik haljine nekako odmah prepoznaju. Vrhunski kvalitet pamuka koji koristimo sigurno puno doprinosi tome.
Nadamo se da će pronaći svoje mesto i u tvom ličnom stilu.