Šta je lični stil?

Šta je lični stil?

Koliko moda utiče na nas? I šta je to što zovemo stil?

Kažu da je način oblačenja neverbalna komunikacija kojom predstavljamo sebe. Na taj način prikazujemo ne samo šta je naš modni stil, već i emocije koje nas karakterišu. Da li se prilagođavamo većini, koliko se ulepšavamo, koje boje biramo…

Izgled za koji se odlučujemo šalje poruke našoj okolini i to svi odlično znamo.

Kada govorimo o nečijem ličnom stilu, onda mislimo na sveobuhvatan način na koji se on prikazuje okolini. To nije samo pažljivo odabrana odeća. Stil je i način ponašanja, govora, naćin komunikacije sa drugima.

Volimo da pratimo trendove i jedva čekamo da vidimo šta su najveći modni kreatori predvideli za narednu sezonu. Postoje modeli koji nam upale lampice i oni koji nam i nisu tako dopadljivi.

Kad se to negde u glavi slegne i kada razmišljaš šta bi volela da obučeš, desi se tvoj lični stil. Onaj koji ima ponešto sa modne piste ali i tvoje omiljene vanvremenske komade.

Naši predlozi su modeli iz PamuKlik kolekcije. Imaju dozu jedinstvenosti a sa druge strane nisu previše ekstravagantni da bi se nosili samo u baš svečanim prilikama.

To su one haljine u kojima se osećaš posebno. To je kada najobičniji dan sebi lepšaš sitnicama a haljina koju obučeš je jedna od njih

Iz naše kolekcije možeš da izabereš haljinu po svom ukusu, onu koja je u tvom ličnom stilu. Biraš model koji ti najbolje stoji i omiljene boje. Garantujemo da će ti se sjajno uklopiti u razne prilike. I svečane i svakodnevne.

Haljinu možeš da dopuniš i nekim aksesoarom. To nam je među omiljenim temama. Možda voliš narukvice, ukrase za kosu, mašne, torbice… Sve to daje dodatni šmek ličnom stilu!

I pusti mašti na volju. Stavi šeširić ili gomilu narukvica. Ili možda i ti voliš da ti sama haljina bude modni detalj?

Ono što je srećom veliki trend i čega sve više postajemo svesni jeste da garderobe treba da bude od prirodnih materijala. Nama je to apsolutni prioritet i radujemo se kada čujemo da je to sve češće ključna stavka pri izboru odeće. Ko nosi prirodne materijale zna kakvo je to uživanje za kožu i koliko je to dobar osećaj i više ne želi da nosi poliester i slične tkanine, koliko god ti artikli bili lepi.

A tek odeća od prirodnih materijala još više odiše stilom i u njoj ćeš se osećati neuporedivo bolje i lepše!

Ponosni smo na komentare da se PamuKlik haljine nekako odmah prepoznaju. Vrhunski kvalitet pamuka koji koristimo sigurno doprinosi tome.

Nadamo se da će pronaći svoje mesto i u tvom ličnom stilu.