You are currently viewing Šta je lični stil i šta govori o nama

Šta je lični stil i šta govori o nama

Koliko moda utiče na nas? I šta je to što zovemo lični stil?

Kažu da je način oblačenja neverbalna komunikacija kojom predstavljamo sebe. Na taj način prikazujemo ne samo šta je naš modni stil, već i emocije koje nas karakterišu. Da li se prilagođavamo većini, koliko se ulepšavamo, koje boje biramo…

Izgled za koji se odlučujemo šalje poruke našoj okolini i to svi odlično znamo.

Kada govorimo o nečijem ličnom stilu, onda mislimo na sveobuhvatan način na koji se osoba prikazuje okolini. To nije samo pažljivo odabrana odeća. Stil je i način ponašanja, govora, naćin komunikacije sa drugima.

Kako nastaje lični stil

Volimo da pratimo trendove i jedva čekamo da vidimo šta su modni kreatori predvideli za narednu sezonu. Postoje modeli koji nam upale lampice i oni koji nam i nisu tako dopadljivi.

Kad se to negde u glavi slegne i kada razmišljaš šta bi volela da obučeš, formira se tvoj lični stil. Onaj koji uklopi ponešto sa modne piste sa tvojim omiljenim vanvremenskim komadima.

Naši predlozi su ženske haljine iz PamuKlik kolekcije. Imaju dozu jedinstvenosti a sa druge strane nisu previše ekstravagantne da bi se nosili samo u baš svečanim prilikama.

To su one haljine u kojima se osećaš posebno. To je kada najobičniji dan sebi lepšaš sitnicama a haljina koju obučeš je jedna od njih.

Iz naše kolekcije možeš da izabereš haljinu po svom ukusu, onu koja se najbolje uklapa u tvoj lični stil. Biraš model koji ti najbolje stoji i omiljene boje. Garantujemo da će ti se sjajno uklopiti u razne prilike. I svečane i svakodnevne.

Haljinu možeš da dopuniš i nekim aksesoarom. To nam je među omiljenim temama. Možda voliš narukvice, ukrase za kosu, mašne, torbe… Sve to daje dodatni šmek ličnom stilu!

I pusti mašti na volju. Stavi šešir ili gomilu narukvica. Ili možda i ti voliš da ti sama haljina bude modni detalj?

Haljine od prirodnih materijala

Ono što je poslednjih godina sve veći trend i čega sve više postajemo svesni jeste da garderobe treba da bude od prirodnih tkanina.

Ceo PamuKlik brend bazira se na konceptu ženskih modela od skin-safe pamuka. Zdravlje i udobnost odeće su nam apsolutni prioriteti. Radujemo se kada čujemo da je to sve češće ključna stavka prilikom kupovine. Ko nosi prirodne materijale zna koliko je taj izbor važan i značajan za kožu. Neuporedivo dobar osećaj na koži čini da više ne želimo da nosimo poliester i slične veštačke tkanine, koliko god ti artikli lepo izgledali.

Tek odeća od prirodnih materijala još više odiše stilom i elegancijom. U njoj je osećaj neuporedivo prijatniji i lepši! Svesno biramo da čitamo etiketu na odeći i zahtevamo od proizvođača sertifikate kvaliteta. Na taj način svojim malim ličnim akcijama podržavamo zelene brendove i dajemo svoj glas ekološkim projektima.

Naše klijentkinje kažu da se PamuKlik haljine nekako na prvi pogled prepoznaju i mi smo jako ponosni na te komentare. Vrhunski kvalitet pamuka koji koristimo sigurno doprinosi tome. Velika paleta PamuKlik boja na raspolaganju obojiće svaki naš model po tvojoj želji.

Pronađi u PamuKlik kolekcijama haljinu koja najbolje izražava tvoj lični stil i uživaj u osećaju prirode na svojoj koži.