Kome je namenjena naša odeća?

Kome je namenjena naša odeća?

Da, stvarno – kome je zapravo namenjena naša odeća?

Da li je nosimo prvenstveno zbog nas samih ili zbog utiska koji želimo da ostavimo na druge? Ovo je tema koja nas vodi u suštinu našeg stave prema sebi i okolini.

Sreća je da izbor ne mora da bude ili-ili. Moguće je odabrati oba. Samo je pitanje da li ih imamo u vidu prilikom odabira, i kada je kupujemo i kada odeću oblačimo.

I sreća je da postajemo svesni da treba da budemo sebi važni. A to nije isto što i sebični.

Sve je više mama koje žele da svoju decu baš tome nauče:

važno je da lepo i uredno izgledaš, ali je još važnije da tebi u toj odeći bude baš udobno, da se osećaš opušteno i da znaš da je materijal koji nosiš zdrav za tvoju kožu.

Coco Chanel je rekla: “Kada devojka nosi ružnu haljinu, svi primate da je ružna haljina. Kada devojka nosi lepu haljinu, svi primate kako je lepa devojka.”

Tome dodajemo: I kada se dobro oseća u svojoj “koži”, svi osete njenu sjajnu energiju!

Biraj da tvoja ćerka ima udobne uspomene kada bude gledala svoje slike iz detinjstva, da voli svoje haljine koje je u tim prilikama nosila. Dakle, bez žuljanja i bockanja, molim!

Za sve one devojčice koje želimo da sebi budu najvažnije, dostupna je PamuKlik kolekcija modela koja vodi računa da se, pre svega, same osećaju sjajno, a takođe pažljivo prati modne trendove kako bi mogle i da se hvale ❤️ i skupljaju komplimente ❤️ jer znamo da devojčice to stvarno vole! 😊

Takođe, svi modeli su dostupni i u veličinama za mame pa je moguće i matching oblačenje ako to volite!

Iskreno i od srca! ❤️