haljinica SOLE

9,000.00 rsd

14.500 rsd za žene

Letnja haljinica sa kratkim rukavima i karnerima

Ova lagana haljinica je basic komad svake letnje sezone. Veoma je praktična i vanvremenska pa je devojčice vrlo rado nose u svim svojim aktivnostima.

Idealna je i za svečane prilike za koje se devojčice doteruju a istovremeno je potpuno komotna da ne ometa nijedan dečji pokret. U njoj mogu da trče, skaču, prevrću se i uživaju bez ograničenja u svakoj igri.

Materijal je 100% skin-safe pamuk koji nosi međunarodni sertifikat da u celom procesu proizvodnje nije tretiran supstancama štetnim po ljudsko zdravlje – Standard 100 Oeko-Tex®

Velika paleta boja daje mogućnost izbora da svaki deo bojite po želji, bilo da volite mirne i klasične kombinacije ili kreativne i unikatne.
Haljina može biti i u jednobojnoj varijanti ili u kombinaciji raspoloživih boja (bela, puder, senf, žuta, narandžasta, crvena, roze, ljubičasta, plava, teget, tirkizna, siva, crna) ili dezena – pregled palete boja

Haljina se kopča napred na gornjem delu koji prati liniju tela.
Donji deo se sastoji iz dva karnera i „vrti se“.
Ima džepove u bočnim šavovima i kaiš od istog materijala.

Za određivanje veličine potrebno je izmeriti: obim grudi (sa dubokim udahom), obim kukova i visinu tela.
Raspoložive veličine: 2-12 godina
Na dalje se nadovezuju veličine za žene – haljina SOLE
Veličine po meri i veće od 12g izrađuju se na zahtev.

Održavanje: pranje na 30 stepeni, izabrati program za osetljive tkanine i slabiju snagu centrifuge; najbolje peglati dok je tkanina vlažna.