Čarobna narandžasta – outfit za svaku sezonu

Čarobna narandžasta – outfit za svaku sezonu

Narandžasta je potpuno čarobna! Leti tako letnja, a u jesen prava jesenja…

Kada se okružimo narandžastom bojom ili, još bolje, kada obučemo narandžastu boju, sigurno je da nam podiže energiju i raspoloženje!

Za naše oko narandžasta je vrlo topla boja koja podstiče pozitivna osećanja i inspiriše aktivnost. To je boja toplih sunčevih zraka, asocira na tropske predele i ukusne plodove. Ona simbolizuje kreativnost, odlučnost, sreću, uspeh.

Narandžasta je i boja zdravlja, životne radosti i sunčeve snage. Vole je razigrane osobe. Smatra se bojom mladosti, znatiželje i nemira. Odnosi se na avanturu i takmičenje. Popravlja raspoloženje i inspiriše nas da budemo u pokretu.

I ova jesen je nekako vedrija nego što smo očekivali. U vazduhu se oseća baš lepa energija! Na tom talasu dobrih vibracija, još više volimo da ugađamo sebi jer sreću čine male stvari…

Biraj aktivnosti koje najviše voliš, a mi predlažemo PamuKlik outfit kao specijalni sastojak i to baš u narandžastoj boji za još lepše raspoloženje!

Na ovoj slici je model Funky iz kolekcije Ritam Srca FW2021/22. Svi modeli su raspoloživi i u kombinaciji narandžaste sa drugim bojama.

Veličine su i za devojčice i za mame pa je moguće i meč tj. mečing (matching) oblačenje.

Izaberi model i kaži nam koju želiš dužinu – do kolena? mini? ili midi? Biraj kako god voliš da nosiš! Sašićemo je po tvojoj želji.